Servicii Roboti Industriali
You are here:

De ce Flextim Industry?

 • Asiguram servicii complete pentru echipamentele vandute, inclusiv consultanta in alegerea produselor potrivite, instalare, punere in functiune, training, mentenanta, piese de schimb.
 • Dispunem de echipa propie de ingineri de service

Servicii Complete. Garantie.

Flextim Industry SRL, din Timisoara, asigura servicii complete de vanzare si post vanzare pentru o echipamente si tehnologii destinate fermelor de crestere a animalelor precum incineratoarele pentru deseuri IncinerPro, robotii pentru spalarea adaposturilor de porci EVO Cleaner, echipamentele pentru fermele de bovine.

 • Consultanta in alegerea robotului potrivit
 • Instalare, punere in functiunea
 • Instruire operatori
 • Service in garantie si postgarantie
 • Piese de schimb

Echipamente pentru Ferme Zootehnice

 • Roboti spalare adaposturi (boxe) de crestere a porcilor. EVO Cleaner este cel mai performant robot de spalare a adaposturilor de suine
 • Incineratoare ecologice pentru eliminarea deseurilor de origine animala din ferme, abatoare si carmangerii. Gama de incineratoare IncinerPro® cuprinde: incineratoare stationare, mobile (pe remorca sau semiremorca), de capacitate mica si capacitate mare
 • Echipamente pentru a creste biosecuritatea in ferme: porti dezinfectie auto, porti cu turnicheti pentru dezinfectie personal, echipamente pentru dezinfectia spatiilor si utilajelor, echipamente pentru managementul deseurilor (colectare, transport, depozitare, incinerare)
 • Echipamente si dotari pentru fermele de bovine: fronturi furajare, adapatori, standuri de contentie, cantarire, identificare, pluguri racloare, gaduri electrice, tratamente veterinare

Beneficiile unui robot EvoCleaner

Mediu curat

Robotul EVO Cleaner asigura un mediu curat, reducand riscurile de raspandire a germenilor.

Spalarea automata, programata, reduce riscurile de imbolnavire a pesonalului uman care ar fi fost expus la vapori de apa incarcati cu microorganisme perculoase, spori si mucegai.

Animalele beneficiaza de un mediu curat si, prin eliminarea stress-ului datorat bolilor, cresterrea in greutate va fi mult mai rapida.

Spalare zi, noapte

Robotul EVO Cleaner spala ziua sau noaptea, fara a obosi, exact asa cum a fost programat.

Prin utilizarea robotului de spalare EVO Cleaner sunteti sigur ca efectuati spalara corecta exact atunci cand este nevoie!

Mobilitate unica

Robotul EVO Cleaner are 6 grade diferite de miscare, pe cele 3 planuri.

Este robotul de spalare a adaposturilor de porci cu cel mai ridicat grad de mobilitate din lume!

In acest mod Envirologic AB din Suedia a creat un robot unic, care are libertatea de miscare a unui brat uman. Astfel, duza se roteste la 360 de grade, turnul se roteste, bratul este basculabil si telescopic pemitand spalarea corecta la lungimi de pana la 6 metri.

Programare usoara

Ecranul tactil, pictogramele, imaginile, meniul intuitiv si Joystick-ul sunt motivele pentru care programarea procesului de spalare este o operatiune usoara.

In plus, nu trebuie sa programati de fiecare data robotul, pentru ca acesta poate memora pana la 500 de programe diferite de spalare.

Mai mult, daca boxele dintr-un adapost sunt identice, nu trebuie decat sa programati modul de spalare pentru o singura boxa, restul fiind spalate automat dupa acelasi program (daca doriti acest lucru).

Comunicare in Cloud, WiFi si 4G, pentru a salva programe, a realiza verificari de la distanta.

Spalare eficienta

Robotul EVO Cleaner spala economic, asa cum l-ati programat: insista atat cat este necesar pe zonele mai murdare si trece mai repede peste suprafetele curate.

In plus, trece singur de la spalarea podelelor la spalarea peretilor si tavanului.

Fara interventie umana.

Autonomie. Protectie.

Robotul EVO Cleaner este alimentat de baterii reincarcabile care-i asigura o autonomie de pana la 30 de ore.

Deoarece este alimentat de baterii, nu exista riscul electrocutarii (se lucreaza in medii cu umiditate extrem de ridicata).

Mai mult, robotul este complet protejat impotriva coroziunii, apei si prafului.

Este un echipament pentru uitilizare indelungata, sigura.