Aplicatii Roboti Industriali Ferme
You are here:
Robot spalare adaposturi de suine - EVO Cleaner
Adaposturile de crestere a porcilor sunt acum curate cu ajutorul robotului EVO Cleaner - cel mai performant robot de pe piata

Spalare Adaposturi Suine

Robotii pentru spalarea adaposturilor de porci sunt utilizati pentru a reduce munca umana in medii periculoase, iar robotul EVO Cleaner exceleaza in aceasta activitate, contribuind la reducerea problemelor cauzate de prezenta microorganismelor in aer.

  • Prin folosirea unui robot in boxele de crestere a porcilor puteti spala adapostul ori de cate ori aveti nevoie, indiferent daca este zi sau noapte, ba chiar si in Ajunul Craciunului.
  • Spalati adaposturile de porci cu un robot extrem de mobil, capabil sa imite miscarile bratului uman!
  • Daca adapostul are boxe identice, odata ce o singura boxa a fost programata restul nu mai necesita configurarea programulelor de spalare
  • Cel mai avansat robot de pe piata – EVO Cleaner – asigura o spalare conforma, pentru ca are o mobilitate maxima (imita miscarile bratului uman), permite pana la 500 de programe diferite de spalare, poate spala continuu fara interventie (podeaua, peretii si tavanul), este autonom (are baterii, se deplaseaza singur, este autotractabil – nu necesita forta umana pentru deplasare intre hale)

Spalare Adaposturi Bovine

Desi este destinat cu precadere fermelor de crestere a porcilor, EVO Cleaner a fost testat si in fermele de crestere a vacilor. Rezultatele sunt excelente, astfel incat va rugam sa ne contactati daca doriti sa analizam oportunitatea de a utiliza un astfel de robot in ferma Dumneavoastra.

Spalare Hale Pasari

EVO Cleaner este un robot testat cu succes si in halele de crestere a pasarilor. Autonomia mare, mobilitatea unica, gradul mare de programare si lungimea mare de actionare face posibila utilizarea lui si in adaposturi de pasari. Pentru a vedea daca este un robot cu aplicabilitate in activitatea Dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru a analiza configuratia spatiului in care doriti sa-l utilizati.